Koelkast

 2.299,00

SKU: 6017436835858 Categorie:

Beschrijving

Onze professionele koelkasten voor jouw Iveco foodtruck zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS 430, zowel aan de binnen- als buitenkant, wat zorgt voor een moderne, hygiënische uitstraling en duurzaamheid. Met een breedte van 700mm, diepte van 810mm en hoogte van 2050mm past deze koelkast efficiënt in de opzet van je foodtruck.

Dankzij de geforceerde koeling met een temperatuurbereik van -2 tot +8°C, kan je vertrouwen op een constante en optimale temperatuur voor jouw voedselwaren. En met een inhoud van 700 liter biedt het ruimte voor al je benodigde ingrediënten. Ook is de koelkast voorzien van energiezuinige LED-verlichting, drie roosters en afsluitbare functies voor extra veiligheid.

Voor een gestroomlijnde werking is deze koelunit voorzien van een automatisch ontdooisysteem en robuuste isolatie met een dikte van 60mm, waardoor het ideaal is voor de ondernemende chef die onder verschillende omstandigheden de beste versheid wil garanderen. Het geluidsniveau van 45 dB zorgt ervoor dat het geruisloos haar werk doet, zonder de sfeer in je mobiele keuken te verstoren. Ga voor de duurzame en professionele keuze met onze speciaal geselecteerde koelkast voor jouw foodtruck.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koelkast” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *